Atelier épisode 16

Hier weer de zestiende, broodnodige update inzake het nieuwe atelier, alwaar de bouw gestaag vordert. Inmiddels staan alle muren en zij alle deuren, ramen en kozijnen geplaatst, mede dankzij de hulp van onze klusser.

editsetbijnaaf

Het is prachtig om zo tegen mijn editset aan te kijken, die bij de volgende update hopelijk ook van binnen te zien zal zijn, maar dan helemaal bekleed met roze piramideschuim.

elektrohokbijnaaf

Aan de andere zijde van het atelier prijkt inmiddels de elektronicawerkplaats, alwaar ik mijn elektronische knutselwerkjes, alsmede mijn natuurkundige proefjes zal gaan doen.

keuken

Op het bescheiden keukentje in ons kantoor kan ik best trots zijn, vind ik zelf. Ontwerp, installatie en afwerking heb ik helemaal zelf gedaan, met spulletjes van de IKEA en een massief beuken werkblad.

Vroeger was het in elkaar zetten van een IKEA keuken een regelrechte hel, omdat je die keuken dan eerst moest uitzoeken op de meubelboulevard, tussen een onaflatende stroom IKEA-zombies. Maar tegenwoordig kun je die keuken gewoon online bestellen, en de rest is een peulenschil.

Nu moeten er alleen nog wat dingetjes afgemaakt worden en geverfd worden. Dat verven wordt nog een hele klus. In totaal ongeveer 350 m2 muur en 120 vierkante meter lakwerk moet nog gedaan worden, maar… we hebben een schilder.

schilderwerken

 

 

Atelier épisode 16admin
00

Leave a Reply

Your email address will not be published.