Atelier épisode 15

Jawel, ik ben, zoals ik gister al zei, niet zelf met de bouw van ons atelier bezig, maar ik laat dat doen door iemand die wel tijd heeft en dat blijkt stukken goedkoper dan dat ik het zelf zou doen.

Niet dat de klussert nou zo goedkoop is per dag, maar hij is vele malen efficiënter dan ik. Derhalve is hij per deur, schroef, raamkozijn, wandpaneel of stopcontact een stuk goedkoper, want wat hij in een week doet, zou ik ruim een maand over doen. Tel uit je winst.

deuren kantoor en wc
En opschieten dat het ineens doet. Echt ongelofelijk. Deuren, ramen, kozijnen, deurkrukken, wanden. Alles gaat twintig keer zo snel.

deuren gang en atelier

Inmiddels zijn bijna alle deuren geplaatst. En, ook niet helemaal onbelangrijk, alles opent en sluit gewoon netjes zoals het hoort, in tegenstelling tot de resultaten van mijn eerdere pogingen tot dergelijke bouwsels.

kantoor met raam en deur

Nu het kantoor eindelijk voorzien is van ramen en deuren, kon ik ook de verwarming aansluiten. Dat is het enige dat ik zelf doe, want de klussert is geen verwarmingsexpert en mijn vriendinnetje kreeg het koud.

verwarming

Kijk hier kan mijn vriendinnetje zitten werken, heerlijk dicht bij de verwarming en met uitzicht op de o zo prachtige buurt.

bureau vriendinnetje

Aan de ander kant is mijn werkplek, met uitzicht op het atelier.Wat is het al een heerlijke puinhoop.

bureau dirkteur

Ik vind het erg fijn dat het zo snel gaat en aangezien over een paar dagen mijn kerstvakantie begint, hoop ik nog dit jaar de boel af te hebben. Aan de klussert zal het in ieder geval niet liggen.

editset wanden

 

 

 

Atelier épisode 15admin
00

Leave a Reply

Your email address will not be published.